29 Ekim 2015 Perşembe

TOKATSPOR FUTBOL KULÜBÜNDEN BASIN AÇIKLAMASI - TOKATSPOR SON DAKİKA HABERLERİ

TOKATSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞI

BASIN BİLDİRİSİDİR

Öncelikle ülkemizin en önemli günü olan Cumhuriyetimizin 92. Yılı’nı Tokatspor Yönetim Kurulu olarak tebrik ediyor aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bildiğimiz gibi Tokatspor Kulüp Başkanlığı görevini yaklaşık 3,5 yıldır yürütmekte olan Sayın Emin YILAR 21.10.2015 Çarşamba günü noter aracılığıyla göndermiş olduğu istifa dilekçesi ile Tokatspor Kulübü Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktadır. Dolayısıyla bu tek taraflı bir irade beyanı olmuştur. Tabi bu ani istifa hepimizde; takımımız sporcu ve teknik heyetinde bir şok etkisi yaratmıştır. Bunun üzerine Yönetim Kurulumuzun diğer üyeleri acilen toplanarak takımımızın iyi gidişinin etkilenmemesi için gerekli görüşme ve çalışmaları yaparak takımımızın ihtiyacı olan moral ve motivasyonu sağlamıştır. Neticesinde futbol takımımız deplasmanda Eyüpspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğine devam etmiştir.
Bu konuda öncelikle Onursal Başkanımız Sayın Valimiz Cevdet CAN’a, Fahri Başkanımız ve Tokat Belediye Başkanımız Sayın Av. Eyüp EROĞLU’na ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ahmet ARAT’a sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bu zor günde sporcularımızı ve teknik heyetimizi yalnız bırakmadılar sahip çıktılar.
Değerli basın mensupları mevcut Yönetim Kurulumuz bu geçiş süresince görevine devam edecektir. Kulübümüzün ekonomik yapısının iyileştirilmesi, sporcu, teknik heyet, personel ve diğer borçların ödenmesi ve yapılandırılması çalışmaları düzenli bir şekilde yapılmaya çalışacaktır. Bu konuda yine en büyük destekçimiz Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımız olacaktır. Bu çalışmalar neticesinde Yönetim Kurulumuz Tokatspor Kulübü’nü gerekirse Genel Kurul’a taşıyacaktır. 

Tokatspor’un bu sene inşallah alacağı başarılı neticeler; son 5 yılda yaşadığı ekonomik sıkıntılardan arınması, borçsuz bir kulüp haline gelmesi ve sabit gelir kaynaklarına kavuşması için gerekli planlamalar ve çalışmalar Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımız önderliğinde yapılmaktadır.
Tokatspor Kulübü kişilere bağımlı olmaktan kurtarılarak kurumsal bir yapıya kavuşmalıdır. Bu çalışmalar sırasında değerli Tokatspor taraftarımızın ve İşadamlarımızın kulübümüze destek olmalarını rica ediyoruz. İnşallah 30 Ekim Cuma günü G.O.P. Stadyumu’nda coşkulu bir şekilde takımımızı desteklemek ve liderliğe devam etmek için tüm Tokatlıları Tarsus İdman Yurdu müsabakasını izlemeye davet ediyoruz. 29.10.2015
TOKATSPOR YÖNETİM KURULU