13 Kasım 2014 Perşembe

HOŞGELDİN MEHMET HOCA !!!




Tokatspor, 12 haftalık sürede Teknik Direktör Ferruh Özgün'ün ardından 13. Haftaya yeni Teknik Heyeti ile girecek. Ferruh hocanın istifasının ardından anlaşmaya varılan Teknik Direktör Mehmet Birinci'ye Çarşamba günü akşamı basın huzurunda imza attırıldı. 1 yıllık sözleşmeye imza atan Mehmet hoca, Tokat'a olan sevgisinden bahsederken, Başkan Emin yılar, Tokatlının çok istediği bir teknik adamı göreve getirdiklerini ifade etti.

Ligde son haftalarda aldığı kötü sonuçlar dolayısıyla istifa eden Ferruh Özgün'ün yerine, geçtiğimiz yıl aynı grupta Giresunspor'u şampiyon yapan Mehmet Birinci ile anlaşan Tokatspor'da akşam saatlerinde kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Başkan Emin Yılar ve Yönetimi'nin hazır olduğu imza töreninde Mehmet Birinci, kendini 1 yıllığına Tokatsporlu yapan imzayı attı.

Başkan Emin Yılar Tokatlı'nın çok istediği Teknik Direktör Mehmet Birinci ile anlaştıkları dolayısıyla mutlu olduklarını söyleyerek, "İnanıyorum ki takımımızdaki son haftaki durgunluk dağılacaktır. Yeni sinerji ve yeni hocamızla birlikte Keçiören maçında Tokatspor çıkışı yakalayacaktır. Yeni kadromuza inancımız tamdır." dedi.

Teknik Direktör Mehmet Birinci ise, Kulüp Başkanı Emin Yılar ile yaptıkları 15 dakikalık telefon görüşmesi sonrası mutabakata vardıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Tokat eskiden beri çok sevdiğim bir şehir. Değişik takımlarla 7-8 kere gelmişimdir. Her gelişimde Yönetim Kurulu arkadaşlarım beni otelimde ziyarete gelmiştir. Tokatspor'un bende yeri farklıdır. Tokat halkı takımına sahip çıksın. Tokatspor bu şehrin markasıdır." diye konuştu.



Yapılan konuşmaların ardından bir yıllık sözleşme imzalandı.


(Tokatspor Facebook Sayfasını Beğenin) (Like)