10 Ağustos 2014 Pazar

ŞAMPİYONLUĞUN GİZLİ ADAYI TOKATSPOR OLACAK - TOKATSPOR SON DAKİKA HABER

''Şampiyonluğun gizli adayı Tokatspor olacak"



Karşılaşmanın ardından Tokatspor'un kamp yaptığı Yıltok Otel'de basın mensupları ile bir araya gelen Tokatspor Kulübü başkanı Emin Yılar çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Başkan Yılar, Tokatspor takımının son derece keyifli ve birbiri ile uyumlu şekilde yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğünü ve bu birlikteliğin lige de bu şekilde yansımasını temenni ettiklerini dile getirdi. 1
1-0 kaybettikleri maçın ardından karşılaşma ile ilgili olarak da açıklamalarını sürdüren Yılar, seyir zevki çok üst düzeyde olan bir maç izlemediklerini, yeni transferin görücüye çıktığını fakat vasat bir maç izlediklerini söyledi.
Başkan Yılar, son dönemde Tokat'ta spor kamuoyu tarafından sorulan "Tokatspor'un hedefi yok mu?" sorularına da, "İlk kez bunu açıklıyorum, Tokatspor şampiyonluğun gizli adayıdır" yanıtını verdi.
Yılar ayrıca, kendisine Emre Aktaş ile ilgili olarak yöneltilen soruya ise, ''Emre geçen sezon devre arasında aldığımız takıma da faydası olan bir futbolcumuzdu. Tokatspor'da kalmasını kesinlikle çok istiyorduk. Muhtemelen kendi bazı şahsi sorunları nedeni ile Batman takımı ile anlaştı fakat halen sözleşmesi devam ettiği için Tokatspor'un futbolcusu olarak duruyor" dedi.
Tokatspor, Nevşehir Avanos Yıltok Otel de yeni sezon hazırlıklarına devam ederken 16 Ağustos'ta Kahramanmaraşspor oynadıktan sonra 24 Ağustos'ta da Çorum Belediyespor'un sezon açılışında Çorum'da sahaya çıkacak.


(Tokatspor Facebook Sayfasını Beğenin) (Like)