14 Ağustos 2014 Perşembe

"Gerekli takviyeleri yapacağız" - TOKATSPOR SON DAKİKA - Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, "Takıma gerekli takviyeleri yapacağız. Hocamız ve yönetim kurulu olarak Tokat'a yakışan en iyi kadroyu oluşturmanın gayreti içindeyiz" dedi.

Uluözlü,  yaptığı açıklamada, Tokatspor'un 14 gündür Nevşehir'de kamp yaptığını anımsattı. Kampın çok iyi geçtiğini dile getiren Uluözlü, "Kampta oyuncularımızın gösterdiği performanstan dolayı memnunum. 17 Ağustos'a kadar kampımız sürecek. Hocamız ve futbolcular kamptan memnunlar. Geçen hafta başkanımız kampı ziyaret etti" diye konuştu.
Kamp süresince 3 hazırlık maçı yaptıklarını aktaran Uluözlü, şunları kaydetti:
"Bayrampaşa'yı 2-0 yendik, Pazarspor'a 2-1, Çorum Belediyespor'a 3-1 mağlup olduk. Hazırlık maçlarında skordan çok oynanan oyuna bakıyoruz. Hocamız ideal 11'ini oluşturma peşinde. Bütün futbolcuları deniyor. Takıma gerekli takviyeleri yapacağız. Hocamız ve yönetim kurulu olarak Tokat'a yakışan en iyi kadroyu oluşturmanın gayreti içindeyiz. Kombine kartlar satışa çıktı. Kapalı tribün kombinesi 500 TL. Yönetim kurulundaki her arkadaşa belli sayıda verildi. Arkadaşlarımız bunları satacak. Kombinelere taraftarlarımızın ilgi göstermesini bekliyoruz."


(Tokatspor Facebook Sayfasını Beğenin) (Like)