19 Aralık 2016 Pazartesi

YENİ BAŞLAMIŞTIK Kİ, İLKYARI SONA ERDİ.. TOKATSPOR'DAN GÜZEL KAPANIŞ, 4-0.

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Tokatspor, daha önce 11 kez karşılaştığı ve 5 galibiyet 3 yenilgi ve 3 kez de berabere kaldığı rakibi ile 12. randevuda karşılaştı. Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumundaki mücadeleyi baştan sona üstün götüren, rakibine pozisyon dahi vermeyen Tokatspor, Eyüpspor'u 4-0 mağlup etti.


Son haftalardaki sonuçlarla adından söz ettiren ve Teknik Direktör Taşkın Güngör ile birlikte form grafiğindeki gözle görülür yükseliş yaşayan Tokatspor böylece üzere son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik elde etti.

POLİSLERE ÇİÇEK VERDİLER






Bu arada karşılaşma öncesi Tokatspor taraftarları, maçta görevli olan çevik kuvvet ekiplerini tribüne çağırarak çiçek verip alkışladı.
8'inci dakikada Samet'in defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Ekrem kalecinin solundan ağlara gönderdi: 1-0.
22'nci dakikada Serdar'ın pasıyla sağ kanatta toplu buluşan Ekrem'in ceza sahası içerisine kestiği ortaya müsait durumdaki Samet, dokunamadı.
50'nci dakikada Ramazan'ın sağ kanattan ceza sahası içerisine kestiği ortaya Erhan'ın kafa vuruşunda top kaleci Atacan'da kaldı.
58'inci dakikada Eser'in defansın arkasında gönderdiği topla buluşan Ekrem'in ceza alanı içerisine girerken vurdu meşin yuvarlak kalecinin solundan ağlarla buluştu: 2-0.
63'üncü dakikada ani gelişen Tokatspor atağında Ekrem'in pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Samet'in vuruşunda az farkla auta gitti.
71'inci dakikada sol kanattan gelişen atakta, Serdar'ın pasıyla ceza alanına giren Eser'in vuruşunda top ağlara bıraktı: 3-0. 
90'ıncı dakikada Emrah'ın sağ kanattan ceza sahasına kestiği ortada Recep kafayla  sert vurdu: 4-0.
Karşılaşma Tokatspor'un 4-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.


"Keşke ilk yarı bitmeseydi de bu hızla devam edebilseydik.”

Tokatspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör de mühim olanın 3 puan olduğunu söylerken, “keşke ilk yarı bitmeseydi de bu hızla devam edebilseydik.” dedi.

“Tabi kazanmak önemli olan. Skor bazen farklı olur. Önemli olan üç puanı almaktı benim felsefemde puan tabi önemlidir mutlaka önemli ama puana gitmen önceki süreç öncelikle oyun oynama anlamında ki takımın gelişimi çok önemli olan. Gelişiyorsa sonuç da geliyor zaten. Son haftalar sonuca da yansıyor. Takımın seviyesi oldukça yukarı çıktı. Keşke devre olmasaydı diyoruz şimdi. Hızımızı aldığımız bölümde devre oluyor. Tabi bazı arkadaşların ayrılması bizi de üzüyor onu da belirteyim öncelikle. Belli arkadaşlar ayrılacak büyük bir ihtimalle. O bizim üzüntümüz ama Tokat’ı bu olumsuz ortamdan çıkarmaya geldik bunu başarmak istiyoruz. Tabi 34. haftaya çok var, 17 maç daha oynayacağız. Ama Tokat deplasmanının zor bir deplasman olduğunu herkes öğrenecek. Artık çok rahat maç veren Tokatspor’la oynamanın zorluğunu herkesin yaşaması gerekiyor, onu yaşatmaya çalışıyoruz ama bu gün futbolcuların inançları performanslarını doksan dakikaya yaymaları oldukça keyifliydi. Gollerin de gelmesi zaten bunun meyvesi diyelim. Hepsine teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum ama daha fazla bir taraftar grubu bekliyoruz artık. Bu keyifli oyunu iddia ediyorum üst liglerde zor bulurlar. Takım oynuyor, ne istiyorlar ben bilmiyorum. Bu takımın keyif veren oyununu görmeyenler pişman olurlar. O nedenle desteklerine devam etsinler inşallah ikinci yarıda daha yukarılara çıkarız, biraz daha tempoyu artırarak daha iyi yerlere geliriz diye umut ediyorum.”

Transfer ihtiyacımız var herkesin bildiğini benim saklamama gerek yok. Gitmek isteyen arkadaşlar var hem de kadromuzun derinliği inanılmaz düşük. Tabi gençler mutlaka önemli ama bu ligde bir deneyim istiyor, bir yarışma noktası var. Samet ikinci yarıda cezalı durumuna düştü. Transferde çok şaşalı politikayı çok düşünen birisi değilim. Onun için takım karakterine uyacak genç yetenekli bir oyuncu bulabilirsek çok daha iyi olacak ama inşallah da bunu başarırız.