1 Mayıs 2016 Pazar

BİR KEZ DAHA BAŞARIYLA SIÇRADIK... ÇEKİRGE TOKATSPOR 2.LİGDE YOLUNA DEVAM EDECEK. #tokatspor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tokatspor, sahasında Keçiörengücü'nü ağırladı.

30 Nisan 2016 Cumartesi günü Gaziosmanpaşa Stadyumunda taraftarın büyük desteğiyle ve tezahüratlarıyla maça başlayan Tokatspor yoğun baskının meyvesini 4. dakikada sağ çaprazdan sıfıra inen Serbay'ın ceza yayı üzerine çıkarttığı topu plase bir vuruşla kalecinin sağından ağlara gönderen Oktay ile aldı. 1-0. Golden sonra temposu düşen mücadeleyi hızlandırmaya taraftarın desteği de yetmedi. İlk yarı bu sonuçla bitti.
2.Yarının ilk 15 dakikası da aynı tempoda devam etti. 60. dakika ile birlikte taraftar stadyumu şölen alanına çevirdi. Gözler futbolun sosyal bir iş olduğuna bir kez daha şahit oldu. Aynı dakika içinde taraftarlar "Hedefsiz yönetim istemiyoruz" "Ruhsuz yönetim istemiyoruz" "Kukla Yönetim İstemiyoruz" "Sami Başkan Tokatspor Şampiyon" "Sami Ülkü - Sami Ülkü" şeklinde kalan 30 dakika eski başkan Sami Ülkü'ye tezahürat ve destek şeklinde geçti. Bu davete Maraton tribününden gelen büyük destek gözlerden kaçmadı.
Son 15 dakikaya girilirken sol kanattan hızlı gelişen atakta genç yıldız Recep'in ara pasında sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan topu ağlara gönderdi. 2-0.
Tokatspor'un skor üstünlüğünü tamemen eline almasıyla taraftarlar arasında mevcut yönetime protesto ve Sami Ülkü adına tezahürat ve büyük destek artarak aralıksız devam etti. 

Karşılaşmanın son düdüğüyle beraber taraftarın takımı tribüne çağırmasına kulak tıkayan futbolcular tribünlerin tepkisiyle karşılaştı. Gergin anlar yaşandı. Bu sonuçlarla birlikte Kartalspor, Ankara Demirspor ve Tarsus İdman Yurdu 3.Lige düşen takımlar oldu.