26 Ekim 2015 Pazartesi

MEHMET DEMİR'İN KALEMİNDEN HAFTAYA BAKIŞ - TOKATSPOR HABERLERİ


HAFTANIN YORUMU


Tokatspor, Eyüp deplasmanında aldığı galibiyetle taraftarlarını sevindirdi. Bu deplasman galibiyetiyle Bordo-Beyazlılar hem liderliğini hem de namağlup unvanını korumuş oldu. Ayrıca 4 hafta üst üste alınan galibiyetle bir seri yakanlanmış oldu. Tokatspor, bu hafta sahasında Tarsus İdmanyurdu' nu ağırladıktan sonra tekrar İstanbul' a, ertelenen Kartal maçına gidecek.


İstanbul, Ankara' daki taraftar desteği inanın Tokat' ta yok. Tokat' ta maçlarda stat dolmuyor bordo beyazlı takımımız kendi evinde bin, binbeşyüz taraftar önünde oynuyor.
Tokatspor İstanbul ve Ankara deplasmanlarını buradaki hemşehrilerimizin inanılmaz desteğiyle kendi sahasında olduğu gibi rahat oynama şansı yakalıyor.

Önümüzdeki maçlara bakacak olursak Tokatspor Tarsus engelini rahatlıkla aşacak güçte ancak rakip zor günler yaşıyor diye hafife alınmamalı daha dikkatli, daha maça asılarak oynamalı. İstikrarı yakalamak zordur, yakalanınca da başarı için mutlaka sürdürmek gerekir. İşte Tokatspor bu ortamı yakaladı.

Şu anda önümüzde kazanmakta fazla zorlanmayacağımız iki maç var. Önce Tarsus sonra Kartalspor erteleme maçı ki bu iki maçı alabilirsek müthiş bir başarıya imza atıp zirvenin adeta değişmez armadası olabiliriz. Sonra zorlu Manisa deplasmanı ve daha sonra iç sahada oynayacağımız Ankara Demirspor maçları geliyor ki artık işler kızışıyor zor maçlar başlıyor. Dışarıda beraberliğin iyi içeride galibiyetin şart olduğu maçlar. Bir puan farkla lideriz ancak arkamızda soluklarını ensemizde hissettiğimiz 14, 13, 12 puanlı takımlar var. İşimiz çok zor ama çalışmadan, yorulmadan kazanılmıyor ki...Hiç bir takımı hafife almamak, hiç bir takımı da abartıp gözümüzde büyütmemek gerekiyor.

Tokatspor grubundaki her takımı yenecek güçte ancak
 aynı zamanda grupta alt sıralardaki takımlara da kaybedebilecek sürpriz sonuçlar da olabilir çünkü takım kadroları arasında önemli güç farklılıüı yok bu hiç bir zaman unutulmamalı ve çalışan kazanır ilkesinden ayrılmamalı...

Gönül Gaziosmanpaşa Stadında ''Biz inandık siz de inanın'' diye yeri göğü inletecek taraftar istiyor, bekliyor.


Helal olsun Tokatspor, son haftalardaki başarınızı ayakta alkışlıyorum


Mehmet Demir 27.10.2015