2 Aralık 2014 Salı

Uluözlü: "Hedefimizden şaşmayacağız.." - Tokatspor Son Dakika Haberleri

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta dün Konya Anadolu Selçukspor'a son dakikalarda yedikleri golle 2-1 mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti.


Uluözlü, yaptığı yazılı açıklamada, Konya Anadolu Selçukspor maçında istedikleri futbolu sergileyemediklerini belirterek, "Maalesef 3 puan amacıyla çıktığımız bu maçta 9 kişi kalan rakibimize sahamızda son dakika golüyle 2-1 yenildik. Tabii bu maçta saha şartları çok ağırdı. Karşılaşma günü etkili olan sağanak nedeniyle istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık" ifadelerini kullandı.
Karşılaşmanın hakemini eleştiren Uluözlü, şunları kaydetti:
"Orta hakem Alper Çetin'in 2. Lig'de ilk kez maç yönettiğini öğrendik. Daha önce Bölgesel Amatör Lig ve 3. Lig'de maç yönetmiş bir hakemin tecrübe için ilk kez Tokatspor'un maçına görevlendirilmiş olmasına anlam veremiyoruz. Zaten ne kadar amatör bir anlayışla maç yönettiğini dün karşılaşmayı izleten tüm sporseverler yakından görmüştür. Kaybedilen 3 puan için tabii ki üzgünüz ama Tokatspor'un koyduğu bir hedef var. Bizler, bu hedefimizden şaşmayacağız. Tokatsporla alakalı hiç kimse subjektif davranmasın. Biz koymuş olduğumuz hedefe sezon sonunda mutlaka ulaşacağız. Özellikle ikinci yarıda bambaşka bir Tokatspor izleyeceğiz."
(Tokatspor Facebook Sayfasını Beğenin) (Like)