4 Kasım 2014 Salı

MENEMEN MAÇINA KİTLENDİK ! - Kenan KAYHAN HABERİ - TOKATSPOR SON DAKİKA


MENEMEN MAÇINA KİTLENDİK

Spor Toto 2.lig Beyaz grup takımlarından Tokatspor hafta sonu kendi evinde oynayacakları Menemenspor maçına kitlendi.
Tokatspor Basın Sözcüsü ve Halkla ilişkiler sorumlusu İhsan Uluözlü Bayrampaşa Maçından galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, bu hafta evimizde oynayacağımız Menemenspor maçını kazanıp çıkışı sürdürmek istediklerini belirtti.
Geçen hafta sonu zorlu Bayrampaşa maçında iyi bir mücadele ettiklerini belirten Uluözlü, galibiyet için gittikleri Bayrampaşa deplasmanından Bir puanla döndüklerini ifade ederek Takımımızın üzerindeki kötü havayı dağıttıklarını belirtti.
Hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız maçı mutlaka kazanması gerektiğini belirten Basın sözcüsü Uluözlü ' Takımımızın kendi evinde kazamaya ihtiyacı var. Teknik heyet ve futbolcular bunun bilincindeler. Tokatspor zorlu süreçten geçmektedir. Taraftarımızın ve tüm Tokatlıların bizlere sahip çıkması ve hafta sonu oynayacağımız Menemenspor maçına gelmelerini istiyoruz'.Dedi.
Tokatspor yönetiminin Teknik direktör ve futbolcularına sahip çıktığını ve onlara güvendiğini belirten Uluözlü, Bu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde en güçlü şekilde atlatacaklarını belirtirken, artık bu süreçte kaybettiğimiz maçlara değil önümüzdeki oynayacağımız maçlara bakmamız gerektiğini söyledi.
Tokatspor , Tokatlıya mal olmuş bir değer olduğunu belirten Uluözlü, Tokat'ın tanıtımı ve kalkınmasında önemli bir yapı taşıdır. Bu değerlerin kazanılması ve daha üst seviyelere çıkartılması için herkesin üstüne düşen görevi fazlası ile yapması gerekmektedir. dedi.




(Tokatspor Facebook Sayfasını Beğenin) (Like)