22 Haziran 2014 Pazar

Başkan Yılar'dan Kongre Daveti - Tokatspor Son Dakika Haber


Başkan Yılar'dan kongre daveti

"Süreç artık aleyhimize işlemesin. Önemle rica ediyorum, kongreye katılımda bulunalım ve yeni yönetimi oluşturalım. Hep beraber, uyumlu, istikrarlı, hedefi olan bir Yönetimin yapılanmasına vesile olalım.”



Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar, bugün TÜFAD’a üye futbol antrenörlerinin seminerine katıldı. Başkan Yılar, alt yapının önemine değindiği konuşmasında 22 Haziran tarihinde Tokatspor’un yapacağını ilan ettiği olağanüstü genel kurul toplantısını hatırlattı ve ilk oturumda kongreyi tamamlamak istediklerini vurguladı. Tüm üyelerin tanıdıklarını haberdar edip, yeterli çoğunluğun sağlanmasını istedi.



Başkan Emin Yılar “Tokatspor Kulübü herkesin inandığı, asla ve asla şaibeye karışmayan, kulüp menfaati dışında bir işe girmeyen kulüp haline getirdik. Yarın kongremiz var. Kongreye listem ile aday olacağım. Hepinizin desteğini bekliyorum. Kongreye katılımı yüksek tutup muhakkak yapmak niyetindeyiz. Süreç artık aleyhimize işlemesin. Üye olup da arkadaşınız varsa önemle rica ediyorum, kongreye katılımda bulunalım ve yeni yönetimi oluşturalım. Hep beraber, uyumlu, istikrarlı, hedefi olan bir Yönetimin yapılanmasına vesile olalım.” dedi.