4 Ocak 2014 Cumartesi

Tokat'ta transfer harekatı - tokatspor son dakika haber

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, transfer döneminde kadroya takviye yapacaklarını söyledi. 

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, "Eksik mevkilere kulübümüzün ekonomik durumuna göre en kısa sürede transfer yapacağız" dedi.

Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı hazırlıklarına 4 gün önce Antalya'da başladıklarını söyledi. Çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Şahan, "Çok güzel bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularım çok istekli. Bu, beni mutlu ediyor" diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarının çok zorlu geçeceğini dile getiren Şahan, "Kampta ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Transfer çalışmalarına değinen Şahan, şunları kaydetti:

"Eksik gördüğümüz mevkilere transfer yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Eksik mevkilere kulübümüzün ekonomik durumuna göre en kısa sürede transfer yapacağız. Çok titiz çalışıyoruz. Kampımız, Ziraat Türkiye Kupasında deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçından bir gün öncesine kadar sürecek. Buradan İstanbul'a geçerek Galatasaray maçını oynayacağız. Maçın ardından Tokat'a döneceğiz. Hazırlıklarımıza tesislerimizde devam edeceğiz. Kupada Tokat'ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz."