18 Eylül 2013 Çarşamba

TOKATSPOR'DA BİRLİK MESAJLARI...

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor Kulübü'nün yöneticileri ve futbolcularıyla yemekte bir araya geldi.

Yemekte konuşan Vali Taşkesen, Tokatspor'un kadrosunun çok dar imkanlarla oluşturulduğunu belirterek, "Ama görüyoruz ki samimiyetle yapıldığı için çok iyi bir takım oluşmuş. İlk iki haftadaki çok iyi performans için yöneticilerimize, teknik heyetimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Kulübe desteklerinin devam edeceğini kaydeden Taşkesen, "Tokatspor'a kalıcı gelirler konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah sezon sonunda da sezon başında olduğu gibi başarıyla bu sezonu kapatırız" ifadesini kullandı.
Taşkesen, Tokatlıları, Tokatspor'a destek vermeye çağırdı.
Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar da sezona çok iyi başladıklarını ve oynadıkları iki maçı da kazandıklarını belirterek, "Çok şükür şimdiye kadar oynadığımız iki maçta da en iyi ekibin, en iyi takımın bizim olduğumuzu gösterdik. İnşallah bu birliktelik, bu güç, bu başarı sezon boyunca devam eder. Bütün sorunlarımızda Sayın Valimiz her zaman yanımızda oldu. Sayın Valimiz olmasaydı belki de bu günleri göremeyecektik, sorunlarımızı aşamayacaktık. Bu sene Tokatspor'a yapılan yardımlara da ilk sayın valimiz vesile oldu" diye konuştu.
Başkan Yılar, Vali Taşkesen'e, üzerinde ismi yazan 60 numaralı bir forma hediye etti.