9 Eylül 2013 Pazartesi

Şahan: "Zor bir maç oldu.."

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, Konya Anadolu Selçukluspor maçıyla ilgili "Tahmin ettiğimiz gibi zor geçen bir maç oldu. Kazanmak istiyorduk, kazandık" dedi.

Şahan, Gaziosmanpaşa Stadında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendi sahalarında Konya Anadolu Selçukluspor ile yaptıkları maçta 2-0 kazandıklarını anımsattı.
Sezonun ilk maçının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Şahan, "Tahmin ettiğimiz gibi zor geçen bir maç oldu. Kazanmak istiyorduk, kazandık. Maçı kazanmamız hem puan açısından hem moral açısından bizim için çok önemliydi. Oyuncularımız en kötü oldukları veya oyunun kopma noktasına geldiği anlarda direnç gösterdiler. Onları kutluyorum, teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Bu sezon takımlarına 19 yeni futbolcuyu eklediklerini belirten Şahan, şunları kaydetti:
"Bu kadar dezavantajın olduğu bir ortamda oyuncularımızla oturup bahanelerin arkasına sığınmamamız gerektiğini konuştuk. 'Bahane üretmek mi doğru, çıkıp yenmek mi doğrusu' dediğimizde yenmek, direnmek yolunu seçtik ve bugün oyuncularımız buna katkı verdiler. Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Alacağımız çok mesafe var. Ayaklarımız yere basacak çünkü biz daha iyisini üretecek ekibiz. Ligde her takım birbirine karşı yabancı, ligimizin oturabilmesi ve istikrar gelebilmesi içn zamana ihitiyaç var."