30 Ağustos 2013 Cuma

TOKATSPOR İKTİDAR DESTEĞİ İSTİYOR...


Milletvekili Yüksel ve AK Parti Teşkilatları Tokatspor Yönetimi’ni ziyaret etti.






Milletvekili Yüksel: “Tokatspor’un yanında olmaktan çok büyük mutluluk duyduk. İnşallah önümüzdeki dönemde Tokatlılar Tokatspor’a sahip çıkarlar. Tokatlılar sahip çıkmadan dışardan gelecek katkılarla bu işin yürümeyeceğini çok iyi biliyoruz.”



Başkan Yılar: “Bize iktidar partisi olarak biraz daha omuz verirseniz, gerçekten Tokatspor Kulübü geçmişteki şaibe ve kötülüklerle anılmaz da daha çok böyle Tokatlı’nın her kesimini bir araya toplayan, birlik ve beraberliği sağlayıp, öncülük eden bir kulüp haline gelir.”



Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, AK Parti İl Teşkilatları ile birlikte dün Tokatspor Kulübü’ne giderek Başkan Emin Yılar ve Yönetimi’ne ‘hayırlı uğurlu olsun’ temennisinde bulundu. Başkan Yılar, iktidar desteğini görmek istediklerini ifade etti.

Tokatspor Uzunburun Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarete, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi olması nedeniyle ‘TBMM 011’ yazılı kırmızı plakalı resmi araçla gelen Milletvekili Dilek Yüksel’e AK Parti İl Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay, Kadın Kolları Başkanı ile Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar ile Yönetim Kurulu Üyelerinin girişte karşıladığı Milletvekili Dilek Yüksel ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamasında “bugün hayırlı uğurlu olsun ziyareti gerçekleştiriyoruz. Sizin şahsınızın (Başkan Emin Yılar) toplumsal diyaloga önem veren, toplumsal konularda gönüllü olan, şahsi olarak da Tokat’a bir çok konuda katkı sağlayan işadamı olduğunuzu biliyoruz. Tokatspor’un başına geçmiş olmanız Tokatspor ve Tokat açısından çok büyük kazançtır. Bunu bildiğimiz için de bugün hayırlı olsun ziyaretindeyiz. Size başarılar diliyoruz. Tokatspor’un Tokat’ın tanıtımı anlamında çok önemli olduğunu, Tokat’ta gençlerin spora teşvik açısından çok büyük bir misyon üstlendiğini de biliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda geniş kapsamlı programlar oldu. Bu katkı programlarına şahsi destek vermiş bir isimim. Tokatspor’un yanında olmaktan çok büyük mutluluk duyduk. İnşallah önümüzdeki dönemde Tokatlılar Tokatspor’a sahip çıkarlar. Tokatlılar sahip çıkmadan dışardan gelecek katkılarla bu işin yürümeyeceğini çok iyi biliyoruz. Bu işin mali boyutu var, bu konuları organize etmek de çok büyük bir görev olarak karşımıza çıkıyor. O anlamda inşallah bu süreci yürüteceğinize inanıyoruz. Sayın Valimizin de çok güzel çalışmaları var. Toplantılarda Tokatlı işadamlarına mektuplar yazarak davetlerini biliyoruz, biz de bu konuda kendilerine desteklerimizi verdik. İnşallah bu anlamda Tokatlılar en büyük tanıtım aracı olan, aktivite aracı olan Tokatspor’a sahip çıkarlar, sizin de yolunun açık olur diyorum. Size ve ekibinize başarılar diliyoruz. İnşallah bol gollü bir sezon diliyoruz.” Dedi.

Başkan Emin Yılar da ziyaret vesilesiyle memnuniyetlerini dile getirirken “bugün gerçekten güzel bir gün. Böyle güzide bir partinin milletvekilinin, il yöneticilerinin gelip burada bize hayırlı uğurlu olsun demeleri maddi ve manevi anlamda çok büyük güzellikler katılıyor. Keşke bu daha fazla yayılmış olsa. İnşallah diğer parti, kurum ve STK’lara örnek olur bu ziyaret. Tokatspor’un geçmişte de sıkıntıları vardı halâ devam ediyor. Tokatlı bu işe gönül verip el atarsa önümüzdeki yıllarda inşallah daha rahat oluruz. Tokat’a yakışır bir kulüp çalışmamız olur. Yıllardır kulüpte konuşulan Tokatspor’un niye kurumsallaşamadığıydı. Ben işadamı olarak kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum, hiçbir şekilde borcu olan bir sistemin kurumsallaşma şansı yoktur. Tek ayıbımız, tek sıkıntımız bu, borcumuz var. Aslında büyük bir borç da değil, 3 milyon, 3,5 milyon TL borcumuz var. Bu borç Tokat ölçeğinde büyük bir borç değil ama yalnız kaldık. Ya kurumların üzerinde ya da kişilerin üzerinde hayatını devam ettirdi. Tabi bu şekilde ancak bu kadar oluyor. Bu zor şartlar altında geçen sezonu yüz akı ile bitirdik. Bu seneki sezonla alakalı ekonomik sorunlarımız devam ediyor ama şuana kadar futbolcu peşinatları, kamp ve malzeme parasını çok şükür alnımızın akı ile aştık. Şimdi önümüzde Federasyondan lisans çıkarabilmek için 130 bin ile 150 bin lira arasında bir ekonomiye ihtiyacımız var. Bununla alakalı çalışmalarımız başladı. Allah mahcup etmesin, sizlerin buraya gelmesi bizlere artı bir güç verdi.” dedikten sonra bir serzenişte bulundu.

İKTİDAR PARTİSİ DESTEĞİ İSTEDİ


Başkan Emir Yılar, iktidar partisin Tokat’ta bir çok hizmet yapmışken Tokatspor Kulübü’ne beklenen desteği alamadıklarını söylerken “bir ufak serzenişim olacak. Elimize ne fırsat geçti ise ekonomik fırsatlara döndürdük. İktidar partinizin Tokat’ımıza çok olumlu katkıları oldu, hepimize oldu, işadamına, esnaf ve memuruna katkısı oldu ama Tokatspor Kulübü olarak çok fazla destek göremedik. Bize iktidar partisi olarak biraz daha omuz verirseniz, çıkmaya çok az bir şeyimiz kaldı, sıfırlamaya çok az kaldı, bir destek verirseniz sizler de daha rahat oluruz. Ve işte o zaman da gerçekten Tokatspor Kulübü geçmişteki şaibe ve kötülüklerle anılmaz da daha çok böyle Tokatlı’nın her kesimini bir araya toplayan, birlik ve beraberliği sağlayıp, öncülük eden bir kulüp haline gelir. Güzelliklerin, birlik beraberliğin kulübü olur. İnşallah sizler de buna vesile olursunuz. İnşallah destek verirseniz temiz sayfaları açarız. O saatten sonra bizim yükümüz daha da artacak. Biz bu borçları sıfırlarsak yük daha çok sırtımıza binecek. Ziyaretiniz için çok mutlu olduk, şerefler verdiniz.” dedi.