18 Nisan 2013 Perşembe

PARA PARA PARA ! TAKIM ARKADAŞLARINDAN GİZLENEN GÖRÜŞME VE NANKÖR PAZARLIK !

8 MAÇ BAŞI ÖDEYECEKLERDİ. PARA PARA PARA !
Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar, daha önceki haftalarda da bahsedildiği gibi futbolcuların maç başı alacaklarına karşılık Gazi Osman Paşa maçında 1 maç başının ödemek istediğini dile getirmesi üzerine takımın temsilcisi olan futbolcu Ercan ve teknik ekip bunu 5 maç başının ödenmesini uygun bulmuş fakat ödeniyor ki ödeniyor bunu 20’ye çıkaralım diyerek 8 maç başına Emin Başkanı razı etmişler. Anlatılanlara göre Kaptan Ercan Güneri bu konuyu arkadaşları ile paylaşmamış ve tüm futbolcular bunu sadece 1 maç başı olarak duymuşlar. Bunun üzerine antren-manlara çıkmama kararı almışlar.

NOTER TUTANAĞI TUTULDU
Kaptan Ercan, takımın sahaya çıkmayacağını dile getirmek üzere Teknik direktör Namık Altunsoy’un yanına gitmiş fakat o sırada Namık Altunsoy’un yanın-da bulunan kulüp yönetici-lerinden Ahmet Gürses ve Dr. Enver Gervan’ın orda olmasından dolayı Ercan konuyu Teknik Menajer Aytunç Bozkurt’a açmış. Teknik Menajer Aytunç Bozkurt bu sözün ardından konuyu teknik direktör Namık Altunsoy’la paylaşmak istemiş. Bunu duyan Kulüp yöneticileri takımın sahaya çıkmadığı takdirde sahaya noteri getireceklerini dile getirmişler.

Ertesi sabah antrenmana çıkma-yan futbolcuları gören yönetim noteri getirerek antrenmana çıkmayan futbol-cu listesini Teknik Direktör Namık Altunsoy’dan istemiş ve Altunsoy takımda kimsenin sahaya çıkmadığını dile getirmiş ve listeyi sunmuş. Bunun üzerine Kaptan Ercan ve Taylan başta olmak üzere Teknik Direktör Namık Altunsoy’un kendilerine sahip çıkmadığını düşünerek Teknik Direktör Namık Altunsoy’u istemediklerini dile getirmişlerdir.

NAKİT ISRARI !

Bu olay üzerine Kulüp Başkanı Emin Yılar, Ercan’ın bu konuşmaları futbolculara aktarmaması üzerine aynı zamanda Kaptan Ercan Güneri ve Taylan Uzunoğlu tüm maç başlarının tamamının Gaziosmanpaşa maçı öncesinde futbolculara dağıtılmasını aksi takdirde maça da çıkmayacaklarını dile getirmesi ile birlikte süresiz
 kadro dışı bırakılmasını istediğini dile getirmiş. Teknik Direktör Namık Altunsoy, Taylan Uzunoğlu’nun kadroda kalması gerektiğini dile getirse de Başkan Yılar, her ikisini de kadroda görmek istemediğini söyleyerek yönetimin aldığı kararla kadro dışı bırakmış.