19 Nisan 2013 Cuma

Kriz Çözülmüş Durumda...

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Gaziosmanpaşa ile oynanacak maçta takımın ekip ruhunu ortaya koyarak kazanmak için tüm gücünü kullanacağını söyledi.


Yılar, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Tokatspor'da sorun olduğunu ancak bunu aşmak için çaba sarf ettiklerini belirterek, "Bu sezon futbolculara 16-17 maç başı borcumuz var. Futbolcularımız, ödemenin çarşamba günü öğleye kadar yapılmasını istedi. Aksi takdirde idmanlara çıkmayacaklarına dair futbolcular karar almış" dedi. 

Bu karar alınmadan önce kaptan Ercan Güneri ve golcü oyuncu İbrahim Taylan Uzunoğlu ile görüştüğünü ifade eden Yılar, bu iki oyuncuya, ödemelerin yapılacağını ilettiğini ve bu konuda futbolcularla görüşmelerini istediğini söyledi. 

Yılar, "Çok samimi bir şekilde konuyu paylaştım ama takımımız Alanyaspor maçından dönünce böyle bir karar alındığını duydum ve şok oldum. Böyle bir tabloyla karşımıza çıkılması beni şok etti" diye konuştu.

Sorunun çözülmesi için toplantı yaptıklarını dile getiren Yılar, "Tokatspor'da kriz noktası şu an için çözülmüş durumdadır. Pazar günkü maça tüm takım çıkacak. Takımımız, Gaziosmanpaşa maçında ekip ruhunu ortaya koyarak kazanmak için tüm gücünü kullanacak" ifadesini kullandı.

Ercan ve İbrahim Taylan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını hatırlatan Yılar, şunları söyledi: 
"Gaziosmanpaşa maçında yer almayacaklar. Maçtan sonra futbolcularla, teknik heyetle tekrar oturup konuşacağız. Ondan sonra durum belli olacak. Bizim önceliğimiz, Tokatspor'un menfaati ve Tokatsporluların gönlünü hoş etmektir. Kişisel hırslarımız ve egolarımızla şimdiye kadar hareket etmedik, bundan sonra da hareket etmeyeceğiz." 

Emin Yılar, Gaziosmanpaşa maçında taraftarlardan destek beklediklerini sözlerine ekledi.